6-dagesløbBallerup Super ArenaBaneTopartikler

Stærkt polsk par vender tilbage til Bilka 6-dagesløbet

Nr. fire fra Bilka 6-dagesløbet 2018, polakkerne Daniel Staniszewski og Wojciech Pszczolarski, er også på startlisten, når Bilka 6-dagesløbet 2019 indledes den 31. januar.

“De to polakker imponerede mig meget sidste år, og deres resultater taler jo for sig selv. Det er et par af meget højt klasse, og vi kan forvente os rigtigt meget af dem”, lyder det fra Bilka 6-dagesløbets sportschef Jimmi Madsen.

21-årige Daniel Staniszewski er et stjerneskud i polsk banecykling. Som junior blev han europamester og vandt VM-sølv i forfølgelsesløb, og også som U23 rytter har han allerede vundet EM-medaljer i forfølgelsesløb. Men Staniszewski har også bevidst, at han er en parløbsrytter på højeste niveau. I 2017 blev det, sammen med makkeren her fra Ballerup, til bronze ved europamesterskaberne i parløb i Berlin, kun slået af et fransk par samt af danskerne Casper Pedersen og Niklas Larsen.

Wojciech Pszczolarski er med sine 27 år den rutinerede del af dette polske par. Pszczolarski blev i 2018 europamester i pointløb, og imponerede en hel cykelverden ved at vinde bronze i pointløb ved VM 2017 i Hong Kong. Her blev Pszczolarski kun slået af verdensklasseryttere Cameron Meyer og Kenny De Ketele.

Det polske par skal køre som par nr. 12 præsenteret af SCO. Bilka 6-dagesløbet 2019 skal afvikles den 31. januar til 5. februar. Billetsalget er godt i gang via Sweetdeal.dk.