Bane

Stærkt Lotto-Soudal par klar til DBCs 3-dagesløb

Feltet til DBCs 3-dagesløbet i Ballerup Super Arena, der skal køres den 11. til 13. november, bliver imponerende stærkt.

Seneste verdensklasse par som arrangørerne har offentliggjort er et rent par fra World Tour-teamet Lotto Soudal. Par nr. 9 præsenteret af Dansk Erhvervs Transport kommer til at bestå af danske Andreas Kron og belgiske Jasper de Buyst.

De Buyst har i sin karriere blandt andet vundet 6-dagesløbet i Gent og VM bronze i parløb. På landevejen har han blandt andet vundet den hårde etape i PostNord Danmark Rundt til Asnæs Indelukke i 2019. Kron har i mange år haft sin gang i Ballerup Super Arena, og har kørt det københavnske 6-dagesløb fire gange. I år har han desuden fået sit gennembrud på World Tour’en med etapesejre i både Katalonien Rundt og Schweiz Rundt.

Der biver dog rigeligt med konkurrence til Lotto Soudal parret i 3-dagesløbet. Blandt andre deltager verdens- og olympiske mestre Michael Mørkøv/Lasse Norman, britiske Mark Cavendish og belgiske Iljo Keisse, de hollandske europamestre og forsvarende vindere, York Havik og Jan Van Schip, de danske superpar Matias Malmberg og Frederik Rodenberg samt Julius Johansen og Tobias Aargaard plus belgierne Fabio Van den Bossche og Lindsay de Vylder samt Otto Vergarden og Jules Hesters. Nok det stærkteste felt, der nogensinde har kørt i Ballerup Super Arena.

Der skal ved DBCs 3-dagesløb køres både for herre- og kvindeelite plus et talentløb samt et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

Billetter kan købes via dette link.