Stærkt felt til PostNord Danmark Rundt

PostNord Danmark Rundt, der skal køres den 16. til 20. august, ser ud til at få et af de stærkeste felter i mange år. 

Et af de helt store danske navne, der pryder startlisten i år, er Magnus Cort, som under Tour de France kørte sig i den prikkede trøje og direkte ind i danskernes hjerter. Også Michael Mørkøv, Søren Kragh Andersen, den danske mester Alexander Kamp, Mads Würtz Schmidt og Mattias Skjelmose er på den foreløbige startliste. Skjelmose har kørt virkelig stærkt på det sidste og kan måske køre med om den samlede sejr. Også talentet Anton Charmig stiller til start.

Det er dog ikke kun danske stjerner, man kan heppe på. Tom Dumoulin, Geraint Thomas, Richie Porte og Jasper Stuyven er nogle af de helt store navne i dette års PostNord Danmark Rundt. Også Christophe Laporte, som løb med sejren på den næstsidste etape af årets Tour de France er på den foreløbige startliste. Det samme gælder Jasper Philipsen, som sprintede sig til sejr på Champs Elysée. I sprinterkategorien finder man også stortalentet Olav Kooij, som netop har vundet sin første World Tour-sejr i Polen Rundt.

Det er derfor også en yderst tilfreds Race Manager, Jens Kasler, som sætter disse ord på de foreløbige tilmeldinger: ”Når man har syv World Tour-hold, så er man nærmest pr. definition garanteret et stærkt felt. Vi har vendt ruten om, så vi starter på Sjælland og slutter i Vejle. Løbet bliver derfor helt anderledes, end det plejer at være. Der er allerede enkeltstart på anden etape, og så har vi den store tredje etape, som næsten er historisk lang, hvoraf de 18 km bliver på gruspavéerne ved Herning. Alt kan ske på den etape. Den sidste etape i Vejle er en lille etape, men der er til gengæld 1800 højdemeter. Det er fem gange op ad Kiddesvej. Derudover skal feltet også prøve kræfter med Christian Winthersvej, som vi kører for første gang nogensinde.” slutter en forventningsfuld Jens Kasler.

Husk at du i Cyclingworldshop.dk blandt andet kan købet bogen Historien om Post Danmark Rundt.