Bane

Stærkt dansk/hollandsk par nr. 9 i DBCs 3-dagesløb

Der er stærke traditioner i at køre som de sorte 9’er i danske parløb. En tradition der stammer helt tilbage fra 6-dagesløbene i Forum, og som er holdt i live af blandt andre Marc Hester i 6-dagesløbene i Ballerup. Hester vandt i 2012 6-dagesløbet i Ballerup med belgiske Iljo Keisse.

Og par nr. 9 i det kommende 3-dagesløb i Ballerup Super Arena vi helt sikkert kunne leve op til det pres, der også hviler over rytterne i parret. Det bliver nemlig WorldTour rytter Julius Johansen og hollandske Jan Van Schip, der skal køre som par nr. 9, når 3-dagesløbet bliver afviklet den 10. til 12. november.

“Det bliver super fedt at køre som par nr. 9, og vi kommet helt sikkert til at udfordre 7’erne. Det er et stærkt felt, men jeg tror på en topplacering”, lyder det fra Julius Johansen.

23-årige Johansen, tidligere U19-verdensmester på landevej, kører til dagligt for WordTour teamet Intermarché – Wanty – Gobert Matériaux, har netop kørt et imponerende Vuelta a España. Han er også en del af det danske banelandshold, har vundet en lang række VM-medaljer, og har gennemgået hele talentudviklingsskolen i DBC Ballerup. Van Schip er tidligere verdensmester i pointløb og flere gange europamester i forskellige banediscipliner og har vundet flere 6-dagesløb. Altså et super stærkt par.

Den 10. til 12. november køres tredje udgave af DBCs 3-dagesløb  Ballerup Super Arena. Der køres både for herre- og kvindeelite, et talentløb og et løb for Mini-ryttere. Køb din billet og læs meget mere om eventet på www.dbc3dages.dk.

Foto: Jesper Skovbølle.

Husk at få bestilt dit eksemplar af den nye bog, Par nr. 7 – Dannebrog på fire hjul på dette link.