Bane

Stærke østrigere kommer til 100 km parløb i Ballerup

Når der den 29. december afvikles 100 km parløb i Ballerup Super Arena bliver det med de super stærke og meget rutinerede østrigere Andreas Graf/Andreas Müller i feltet.

Graf/Müller er i deres karriere blandt andet blevet europamestre i parløb i 2014, og har begge opnået en lang række gode resultater i både 6-dagesløb og ved internationale mesterskaber.

De to har ofte optrådt i Ballerup, og leverer altid en imponerede indsats. Sidste år blev parret nr. 3 i det københavnske 6-dagesløb. I 2013 blev det til en andenplads samme sted, og sidste år vandt Andreas Graf bronze ved EM i Dernypace på den danske bane.

I 2017 er de to blandt andet blevet nr. 2 i Rotterdams 6-dagesløb, og er blevet østriske mestre i parløb. Det er et super stærkt par, der skal udfordre blandt andre Niki Terpstra/Michael Mørkøv.

“Graf/Müller er garanti for god indsats. De kan udfordre alle, og er altid med til at skabe underholdende cykelløb”, vurderer DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen.

DBCs Nytårsstævne har Beckers Maling som hovedsponsor samt ejendomsadministrationsvirksomheden Administra Aps, Fantasi-Leg Aps, Sortimo Bilrindretning, Beckmann farver og JMV Cables A/S som øvrige sponsorer.

Billetter, inkl. VIP-billetter kan allerede nu købes via www.bikeNrun.dk.