BaneDansk Landevej

Stærk baneprofil til BHS Almeborg Bornholm

Sander Andersen, der blandt andet begår sig på Ballerup Super Arena, skifter fra Team ABCs juniorhold til BHS – Almeborg Bornholm.

Sander Andersen figurerer på den netop offenliggjorte U23-landsholdsbruttotrup, som består af 12 mand, som landstræner Anders Lund udtog i onsdags.

“Jeg er glad for at skulle køre min næste sæsonen for kontinentalholdet BHS-Almeborg Bornholm, som går meget op i rytternes udvikling og sammenholdet på teamet. Derudover har teamet en masse gode løb, der bliver spændende at prøve kræfter med næste år, men også herhjemme håber jeg på at kunne køre med og hjælpe holdet frem til gode placeringer i de danske A-løb”, udtaler Sander Andersen.

Sander Andersen er den fjerde nye rytter som BHS-Almeborg Bornholm har hentet til holdet til den nye sæson. Tidligere har holdet også offenliggjort at man har hentet, Mathias Matz, Mads Rahbek og Jeppe Hanssing, og derudover har holdet offenliggjort at man har forlænget med, Martin Toft Madsen, Christoffer Lisson, Nicklas Amdi Pedersen, Emil Toudal, og Magnus Bak Klaris. Holdet forventes at blive på 14 mand til den kommende sæson.