Tour de France

Spil Tour de France Managerspil med præmiepulje på 186.120 kr

Lørdag indledes Tour de France 2020. En udgave der tegner ekstremt spændende og meget åben. Vil du gøre det endnu mere spændende for dig selv kan du deltage i Fantasy spil på CyclingWorlds samarbejdspartner Zweeler. Hos Zweeler findes flere forskellige spilmuligheder. Du kan både spille gratis, men også betale et mindre fee og være med om de store pengepræmier. Ved du meget om Tour de France, så kan du score kassen

Klik her for at gå direkte til Fantasy Tour de France (15+5) 2020. Garanteret præmiepulje på 186.120 kr. i præmier.  Førstepræmien er 18.612 kr.

For at oprette et hold skal hver spiller vælge 15 ryttere og 5 reserveryttere. Når en rytter ikke starter på en etape, tager den først tilgængelige reserverytter hans plads. Point for den udgåede rytter bliver i dine samlede point, point for reserverytteren tæller først fra starten af den næste etape.

For kun 74,45 kr vil du få mange timers ekstra underholdning før starten på løbet og endnu flere timers underholdning gennem hele cykelsæsonen. Og så kan du vinde store præmier.

Klik her for gå direkte til registering.