Dansk Landevej

Søren Kragh håber på VM-udtagelse

Af Niels Nedergaard


Søren Kragh Andersen håber på, at han bliver udtaget til VM i Belgien, som køres i september. Det fortalte han til pressen umiddelbart efter, at han var kommet i mål på PostNord Danmark Rundt enkeltstarten søndag på Frederiksberg. 

”Jeg synes, at den her uge har givet mig godt med motivation, og jeg synes, at formen er blevet bedre i løbet af ugen. Jeg skal køre Benelux Tour om to uger, hvor jeg har et stort mål om at kunne gøre det godt i klassementet, så jeg tager hjem nu og prøver at forberede mig frem mod det,” fortalte en svedende Søren Kragh, da han lige var kommet i mål, inden han tilføjede: 

”Så bliver jeg forhåbentlig også udtaget til VM. Det håber jeg i hvert fald meget på. Det er de to helt store mål for mig,” sagde Søren Kragh, da han var kommet i mål,” lød det fra danskeren. 

Søren Kragh sluttede som nummer to på enkeltstarten på Frederiksberg. Blot overgået af hvem andre end Remco Evenepoel, der slog danskeren med et sekund. I det samlede klassement kørte DSM-rytteren sig desuden op på løbets samlede sjetteplads.