Bane

Sejr til Bøgh Wallin og Kongsted i Gert Frank Memorial og Super Cup

Det blev Rasmus Bøgh Wallin og Tobias Kongsted, der torsdag i Ballerup Super Arena vandt den fjerde udgave af Gert Frank Memorial og også sikrede sig den samlede sejr i Super Cup.

Den nye Super Cup, der er kørt for teams har været afviklet over to afdeling i henholdsvis Odense og Århus inden torsdagens finale i Ballerup

Aftenens første Super Cup løb var et par tempo pointløb, der blev forholdsvis suverænt vundet af Uno-X med Robin Skivild og Carl-Frederik Bevort, der angreb midt i det 30 omgange lange løb og endte med at vinde en omgang. Scratch over 30 omgange blev også vundet af Carl-Frederik Bevort. Udskilningen blev vundet af Gustav Wang fra Team Coloquick foran Marckus Njor fra Team IBT-BH Carl Ras.

Det hele blev afsluttet med et parløb, der også var Gert Frank Memorial. Par nr. 6, Andreas Stokbro og Philip Mathisen angreb fra start og erobrede en omgang efter ca. 25 omganges kørsel. Siden kom også par nr. 1 fra Rasmus Bøgh Wallin og Tobias Kongsted rundt og vandt en omgang og dermed reelt sikrede sig sejren i både parløbet og den samlede Super Cup.

Se dagens resultater her.

Husk at få bestilt dit eksemplar af den nye bog, Par nr. 7 – Dannebrog på fire hjul på dette link.