Dansk Landevej

Robin Skivild til BHS – PL Beton Bornholm

Den stærke banerytter Robi Skivild skal i 2024 kører for BHS – PL Beton Bornholm teamet, som han skifter til fra det danske-luxembourgske hold Team Leopard-Togt.

“Jeg er super glad for at skulle repræsentere BHS-PL Beton Bornholm fra 2024. BHS-PL Beton Bornholm var et oplagt valg da de først og fremmest er et Danmarks største cykelhold. Det er et hold med store ambitioner og drømme, som er med til at give en blod på tanden og holde snuden i sporet”, udtaler Robin Skivild,

“Vi ser et stort potentiale hos Robin, som endnu ikke er forløst til fulde. Han er altid utrolig stabil i sine præstationer, men han har ikke fået mange chancer for at levere resultater selv i år, hvor han oftest har været en uvurderlig god hjælperytter, og sat andre op i finalerne. Han viste så sent som i søndags til U23 DM, at han kan være en vigtig del af finalerne i cykelløbene, hvis blot han får chancen. Det får han hos os, og hans personlighed passer ligeledes perfekt ind i vores stærke setup, og derfor er vi meget begejstrede for aftalen”, forklarer sportschef på teamet Jesper Andreasen.