Dansk Landevej

Riwal forlænger sponsorat

Riwal, der er Danmarks førende udlejer inden for lifte, minikraner og teleskoplæssere, har forlænget deres sponsorat, af cykelteamet, der for tiden hedder Riwal Securitas Cycling Team, og er Danmarks største cykelteam, og i øvrigt registreret som Pro Continental hos den internationale cykelunion (UCI).

“Riwal er rygsøjlen på vores hold og når vi racer gennem Europa mærker vi tydeligt, at de er blevet en del af holdets DNA. Så det har været af uvurderlig betydning for os at få den aftale på plads. Særligt nu, hvor vi står lige midt i det stormvejr, som Corona-pandemien har bragt os i, udtaler en glad kommerciel direktør Steffen Kromann, og fortsætter: “Vores partnerskab med Riwal er helt unikt og skaber stor værdi for begge parter.” 

“Hos Riwal Danmark er vi utroligt glade for at fortsætte samarbejdet, som giver os fantastisk eksponering og branding i Danmark og resten af Europa. Herudover er der et stærkt forretningsnetværk samt nogle unikke muligheder for at lave events for kunder og samarbejdspartnere. Vi ser frem til at fortsætte rejsen mod nye højder for dansk cykelsport såvel som Riwal Danmark ift. fortsat at være Danmarks bedste liftudlejer.” udtaler Jakob Udesen, Commercial Manager hos Riwal Danmark.

Riwal har været hovedsponsor for teamet siden 2013.