Internationalt landevej

Pogačar: Jeg var frustreret på mig selv

Den dobbelte Tour de France vinder Tadej Pogačar fra UAE Team Emirates mistede lige præcis podiet i en hans debut søndag i Flandern Rundt. Slovakken sad  finalen med vinderne Mathieu Van der Poel, men taktikken blandt de to gjorde, at Dylan Van Baarle fra Ineos-Grenadiers og Valentin Madouas fra Groupama-FDJ nåede frem i spurten, og blev placeret foran Pogačar, der vidste tydelig tegn på manglende tilfredshed efter løbet.

“Jeg var ikke sur på nogen andre, jeg var blot frustreret på mig selv”, sagde slovakken efterfølgende, og var glad for oplevelsen med det belgiske monument. “Det var n smuk oplevelse og et fantastisk løb. Teamet supportere mig perfekt, så det var muligt at være fremme med Van der Pole og fører løbet i den fantastiske atmosfære. Specielt på Oude Kwaremont, en stigning som jeg virkelig godt kan lide, havde jeg gåsehud”.

Til juli indledes Tour de France i København. Pogačar skal forsøge at vinde sin tredje sejr i verdens største cykelløb. Husk at sikre dig et eksemplar af 2022-udgaven af De Danske Tour de France-Helte.