Planlægning af nyt PostNord Danmark Rundt er indledt

Danmarks Cykle Union (DCU) har aflyst PostNord Danmark Rundt 2020. Nu skriver DCU på deres website, at de har stoppet samarbejdet med løbsdirektør Jesper Worre og indledt planlægningen af PostNord Danmark Rundt 2021. Formanden Henrik Jess Jensen sagde ellers efter DCU-kongressen midt i juni, at der forsat blev forhandlet med Worre om fremtiden. Men dette er tilsyneladende ikke tilfældet længere.

Unionen skriver videre, at det for nuværende ikke er planen, at der ansættes en ny løbsdirektør. “DCU ønsker i stedet at skabe en anden organisering omkring løbets planlægning og gennemførelse. I første omgang er Frank Hyldgaard, som tidligere har stået for planlægning af EM i Herning i 2017 og Giro d´Italia starten i 2012, ansat i en 3 måneders periode til at igangsætte planlægningen og beskrive organiseringen. På baggrund af det arbejde vil DCU tage stilling til, hvordan den mere faste organisering af løbet skal se ud fremadrettet”, skriver DCU på CyklingDanmark.dk.

Bliver der kørt PostNord Danmark Rundt i 2021, bliver det udgave nr. 30. Husk du fortsat kan erhverve dig bogen om de 25 første udgaver for kr. 100,- hos Bike N’Run på dette link