Bane

Perlerække af profiler til start torsdag i Ballerup Super Arena

Torsdag indleder DBC (Dansk Bicycle Club) banesæsonen i Ballerup Super Arena med et meget velbesat åbningsstævne.

U23 europamesteren på landevej Casper Pedersen, VM-bronzevinder Amalie Dideriksen, tredobbelte U19 verdensmester Julius Johansen, europamesteren i pointløb Niklas Larsen, sidste års Dernypace europamester Casper Folsach og 6-dagesstjernen Marc Hester. En imponerende samling af cykelryttere i verdensklasse. Alle kan du opleve torsdag i Ballerup Super Arena.

“Når vi har vores landsholdsrytterne hjemme, er det ganske enkelt cykelløb i absolut verdensklasse, vi kan præsentere ved vores stævner. Jeg kan kun opfordre alle, der elsker cykelløb til at komme på banen på torsdag og få en stor cykeloplevelse”, forklarer DBCs sportschef Kenneth Røpke.

Torsdagens stævne indledes kl. 18:45 og afsluttes kl. 22:00. Entré er blot kr. 50,-. DBC-medlemmer har gratis adgang.

Specielt bliver det spændende at se elitens parløb, hvor der er lagt op til et opgør mellem Casper Pedersen/Niklas Larsen og Casper Folsach/Julius Johansen. Begge par i absolut verdensklasse.

Også profiler som landsholdsrytter og lørdagens dobbelte danske mester Trine Schmidt, U19 verdensmester i forfølgelsesløb Johan Price-Pejtersen, den danske mester i sprint William Rimkratt-Milkowski og den danske U19 mester i sprint Jakob Joensen kan opleves torsdag i Danmarks største cykelarena. Sidstnævnte i et specielt indlagt sprinteropgør.

“Det går godt i dansk banecykling, og vi håber virkelig, at publikum får øjnene op for de store oplevelser, man kan få ved vores stævner og møder talstærkt op”, lyder det fra DBCs formand Michael Sandstød.

DBC har løbende stævner over hele vintersæsonen. Den 23. november er der UCI stævne på en dag, hvor Årets Cykelrytter og Årets Talent 2017 også kåres. Den 29. december køres det klassiske 100 km parløb med et stærkt besat felt. Også dette er i år registreret på den internationale cykelunions kalender.