Bane

Parløbssejr til Hester/Lander

Formstærke Marc Hester var den dominerende rytter ved sæsonens tredje DBC stævne torsdag i Ballerup Super Arena. Hester vandt først en dramatisk udgave af DBCs klassiske 10 km Mesterskab og siden parløbet med Alexander Lander som makker.

Aftenens sprinteromnium blev vundet af den danske sprintmester William Rimkratt-Milkowski, der vandt alle aftenens tre discipliner. Disciplinen blev kørt over 200 meter flyvende, keirin og et scratchløb over halvanden omgang. Nr. to samlet blev Rasmus Nejrup og nr. tre Tim Bendtsen.

Dagens Dernypace, der blev kørt over tre indledende heat og en finale, blev en triumf for den tidligere europamester i disciplinen Jesper Mørkøv efter et tæt opgør med Matias Malmberg.

Tobias Andressen/Kasper Andersen vandt aftenens såkaldte lille parløb

Finalen på stævnet var det store parløb for eliten. Her viste Marc Hester, at formen er på plads inden næste uges 6-dagesløb i Gent. Hester sejrede sammen med Alexander Lander. Det var ellers Mørkøv-brødrene Jesper og Jacob i par nr. 7, der startede bedst og førte langt hen i løbet. Men Hester/Lander var smarte ved at tage syvende spurt, der gav dobbelt point. Dermed overtog de føringen, og holdte den frem til afslutningen. Rasmus Bøg Walling/Andreas Kron og Jakob Mørkøv/Jesper Mørkøv fulgte på de næste pladser.

Foto: Tommy Kjærulff Eriksen