BaneDansk Landevej

Optimer jeres arbejde i cykelklubben og få mere tid til de sjove opgaver

Dansk cykelsport er i verdensklasse. Både når det gælder om at vinde medaljer og store sejre på det øverste niveau. Men i særdeleshed også når det gælder bredden. Antallet af danskere der cykler vokser hele tiden, og rigtig mange af dem er organiseret i en cykelklub.

De danske cykelklubber er sat i verden for at servicere cykelryttere og måske ovenikøbet arrangere cykelløb og andre events til gavn for deres medlemmer og cykelryttere. Den opgave klarer de danske klubber rigtig godt. De fleste via et imponerende stort stykke frivilligt arbejde, men selv med alle de frivillige til rådighed man kan ønske sig, følger der et stort administrativt arbejde med for at drive en cykelklub

  • Der skal holdes styr på medlemmer og på deres betalinger. 
  • Der skal oprettes hold
  • Der skal laves planer for træningshold
  • Arrangementer skal styres
  • Frivillighedsgrupper
  • Der skal kommunikeres og informeres fra bestyrelse
  • Administrative og frivillige skal kommunikere sammen og til medlemmer
  • Hjemmesiden skal opdateres
  • Regnskabet skal klares

Alt dette kan være en stor belastning, specielt når der, som oftest, er tale om frivillig arbejdskraft. 

Klubmodul er det foretrukne værktøj
Derfor er det en god idé at investere i et system, der kan optimere klubbens administrative arbejdsopgaver, så baglandet fungerer godt. Et oplagt værktøj til dette er systemet Klubmodul, der er det foretrukne administrative online system til klub eller forening.

Virksomheden Klubmodul Aps havde en vision om at blive det foretrukne IT værktøj for alle klubber og foreninger i Danmark da de startede i 2006, og den vision er opfyldt må man sige! Klubmodul tæller i dag over 2000 klubber og foreninger, heraf næsten 100 cykelklubber, som brugere af deres system. Samlet er der langt over 1 million danske medlemmer der benytter Klubmodul.

Klubmodul kom til verden, ud fra et behov hos en svømmeklub, og har derfra vokset sig til en virksomhed og system der i den grad er frontløber inden for den digitale udvikling af klubber, foreninger, organisationer og forbund i Danmark. Klubmodul har opnået en meget stor og specialiseret viden om behovene i de danske klubber, og har ud fra denne viden tilpasset systemet, så det nu dækker behovene endnu mere bredt.

Løsninger skabt ud fra behov
“Vi har altid søgt at udvikle løsninger ud fra et behov”, forklarer Jesper Welström, der er direktør i Klubmodul Aps. “Vi har løbende tilpasset Klubmodul til de behov cykelklubberne fortæller os de har” , lyder det fra direktøren, der uddyber: “Vi har opnået en stor erfaring I at udvikle løsninger til klubber og foreninger inden for alle sportsgrene, denne erfaring kommer cykelklubberne tilgode da mange basale grundlæggende behov i en klub er de samme. Lige nu ser vi at alle typer klubber benytter vores App, men i særdeleshed cykelklubber har taget appen til sig”. Klubmodul tilbyder en gratis app der tillader nem kommunikation med medlemmerne, men også smarte funktioner såsom upload af bilag til kasseren, og kilometergodtgørelse for trænere.

Let at komme igang, let at benytte
Klubmodul.dk kan I hurtigt finde frem til den løsning, der passer bedst til jeres klub. Herefter er det blot at tilmelde sig og blive guidet igennem af den gratis support, der altid er til rådighed. Alle nye klubber bliver guidet og oprettet personligt af Klubmodul der gratis tilbyder introduktion enten i telefonen eller online. Den store gevinst kommer dog også i form af at Klubmodul er nemt at benytte løbende for administrationen og medlemmer, mange medlemmer genkender allerede Klubmodul fra andre medlemskaber, enten egne eller børnenes.

Lige nu er der særlig kampagne til alle nye cykelklubber organiseret under DCU, nemlig gratis opstart.