Produktnyheder

Nyt cykeludstyr og smarte gadgets til cykeludstyr 

Sponsoreret artikel

I Danmark cykler vi meget. Vi lærer det allerede mens vi er børn og mange af os stopper aldrig med det igen. 

Nogen bruger deres cykel som transportmiddel, andre bruger den til fritid og mens øvrige bruger den til  sport og motion.

Uanset hvordan og hvor meget man bruger sin cykel, så er der lækkert udstyr og sjove gadgets, som både er praktisk og forøger kørerglæden. 

Cykling i Danmark
Som nævnt cykler vi meget i Danmark. Nogen bruger deres cykel, hver eneste dag, til at komme til og fra arbejde. Andre tager bilen og bruger mere deres cykel til fritid og fornøjelse. 
Andre bliver så bidt af det at cykle, at det bliver en sport. Enten bliver det banecykling, eller deciderede cykelløb. 
De fleste af os har også et godt øje til den professionelle cykelsport. Tour de France og de andre store løb, bliver vist i tv og set af rigtig mange mennesker.

Sports betting på cykelsporten
At spille på cykelsporten er også noget vi danskere godt kan lide. Igen er spilleglæden størst, når det er Tour de France, eller et af de andre store løb.
Hvis man gerne vil spille på cykelsporten, er det en god ide at holde sig opdateret på Nyheder og tips om sportsvæddemål, målrettet cykelsporten. Det er både en god ide, hvis man virkeligt vil satse på spil, men også hvis det bare er for sjov.

Praktisk cykel udstyr
Cykeludstyr og gadgets er mange ting. Noget er kun for sjov, men der er faktisk også noget som er temmelig praktisk. Pumpe, lappegrej, nemme lygter, kurve, elastikbånd og tasker, er alt sammen meget nyttigt og praktisk udstyr, som man næsten ikke kan undvære.

Cykeltasker og kurve
Nogen sværger til kurve andre til tasker. Sådan er det bare. Nogen bruger begge dele og så er det muligvis tiden at overveje en trailer i stedet.
Cykeltasker fås i et hav af udgaver. Lige fra de små praktiske, til at sætte på styret, til de meget store og rummelige der bliver lagt over bagagebærer.
De små er kun til småting, som pung og telefon. De store, som jo er dobbelt, kan nemt rumme en hel indkøbstur, plus det løse.
Kurve fås også i mange udgaver og størrelser. Nogen er til at have på styret og andre er til at have bag på cyklen. 

Pumpe og lappegrej
En handy pumpe som kan spændes på stellet og dermed ikke er i vejen, bliver man virkelig glad for den dag uheldet er ude.
Det samme gælder et sæt lappegrej, til at sætte under sadlen.

Cykel gadgets
Når man kalder noget for tilbehør og andet for gadgets, har man allerede defineret at noget er praktisk og andet er lidt mere for sjov. I den rigtigt fjollede ende findes der alt muligt pynt, som ingen funktion har, ud over at være festligt. I den lidt mere anvendelige ende findes der flaskeholdere, kopholder og ikke mindst cykel apps.

Kopholder og andet sjov
En flaskeholder som sider på stellet og som man ofte kan købe en flaske der passer til, er ikke en nødvendighed, men på de lange ture er det alligevel en rar gadget.
Kopholder, lidt lige som dem til biler, er lidt mere sjove. De sidder på styret i stedet for nede på stellet og er tiltænkt kaffe på turen. 

Cykel apps 
Der findes mange gode apps som man med fordel kan udforske. Nogen af de bedste er dem der viser alternative cykelruter, så man ikke behøver at køre langs de svært trafikerede veje. De findes i flere udgaver og i til forskellige priser. 

18+, spil ansvarligt, stopspillet.dk, Selvudelukkelse: Rofus.net, Regler & vilkår gælder.