Bane

Ny udstyrs- og innovationsmanager i Danmarks Cykle Union

Danmarks Cykle Union har med virkning fra den 23. februar, 2022, i tæt samarbejde med Team Danmark, ansat Hamish Straatman i en stilling som udstyrs- og innovationsmanager. En stilling som frem mod OL i Paris 2024 skal styrke DCU’s teknologiske high-performance indsats i banedisciplinen.

Om ansættelsen siger Elitechef Morten Bennekou: ”Vi er meget begejstrede for denne ansættelse, som vi opfatter som én blandt flere afgørende forudsætninger, i forhold til at vi også i fremtiden målsætter at køre med om- og også vinde medaljer, ved internationale mesterskaber i de banediscipliner, vi satser på. Og herunder selvfølgelig OL i Paris.”
 
Danmarks Cykle Unions nye udstyrs- og innovationsmanager Hamish Straatman er australier, men bosat i Danmark, hvor han også tidligere har færdiggjort sin uddannelse som civilingeniør med speciale i mekanik, materialer og aerodynamik, fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). I øvrigt i tæt samarbejde med Team Danmark og deres eksperter. Bachelorgraden opnåede Hamish på The University of Adelaide, efter også at have været på udveksling på KU Leuven i Belgien.