Bane

Ny sejr til 7’erne. 2’erne fører fortsat ind lørdagens finale i Ballerup

Par nr. 7 ved DBCs 3-dagesløb, Matias Malmberg og Jules Hester vandt også fredagens afsluttende jagt. Men det er fortsat belgierne i par nr. 2, Vincent Hoppezak og Philip Hejnen, er fører inden finalen lørdag. Det er dog ekstremt tæt i toppen af det tredje 3-dagesløb i Ballerup.

Tidligere på aftenen vandt 7’erne også fredagens første jagt, Matias Malmberg vandt også Derny, pacet af Rene Dupont. Par nr. 10 med Rasmus Lund og Tobias Aagaard vandt igen omgang på tid. Fredag lød tiden på 12,507 sekunder. Banerekorden har Lund med 12.300 sekunder. Udskilningsløbet blev vundet dog vundet af Par nr. 2.

Fem par er på omgangshøjde i toppen af løbet. 2’erne fører med 79 point. Nr. to er der de belgiske VM-bronzevindere Fabio Van den Bossche/Lindsay De Vylder, også med 79 point, men 7’erne har 77 point.

Hos kvindernes er par nr. 1, briterne Neah Evans og Josie Knight helt suveræne.

Husk at få bestilt dit eksemplar af den nye bog, Par nr. 7 – Dannebrog på fire hjul på dette link.