Dansk Landevej

Ny rytter til Coloquick

Som erstatning for Theodor Storm, der er skiftet til World Tour’en og INEOS Grenadiers har det danske Team ColoQuick lavet en aftale med Peter Øxenberg Hansen der med øjeblikkelig virkning skifter til ColoQuick. Øxenberg Hansen havde ellers en aftale med DCU-teamet Team Aalborg – Sparekassen Danmark, men få nu chancen på et kontinental team.

“Peter skal ud at lære gamet, køre en masse store starter og fortsætte sin utrolige udvikling. Når man ser hans resultater tænker man, at han har kørt i mange år – men Peter startede først for alvor med at cykle for to år siden, så det er også derfor, vi ser et kæmpe udviklingspotentiale i Peter. Hans statur og kropsbygning passer rigtig godt til vores løbsprogram, hvor vi både har stor fokus på udvikling og gode U23-løb,” siger sportschef Christian Moberg.

Peter Øxenberg Hansen blev sidste år i juniorudgaven af Liege-Bastogne-Liege, en samlet sejr i det højtprofilerede etapeløb Acht van Bladel og flere hjemlige sejre.

Teamet består desuden af Tore Troelsen, Pelle Søster, Emil Toudal, Magnus Lorents, Nikolaj Mengel, Conrad haugsted, Anders Vos Sørensen, Kevin Biehl, Tobias Svarer, Frederik Muff, Aksel Bech Skot-Hansen, Simon Bak og Joshua Amos Gudnitz.