E-cykling

Ny dansk løbsserie skal løfte e-cykling

Danmarks Cykle Union og webportalen Feltet.dk lancerer Uno-X Cup på e-cykling platformen Zwift. Satsningen er første skridt i ambitionerne om at etablere en egentlig superliga for dansk e-cykling.

Tirsdag den 5. maj køres første afdeling af den nye Uno-X Cup på Zwift, og selvom målet er både at tiltrække stærke udenlandske og de bedste hjemlige e-cykelryttere til løbene, er der klasser for ryttere på alle niveauer. Det fortæller Danmarks Cykle Unions e-cykling manager Rasmus B. Rasmussen.

”Både Feltet.dk og Danmarks Cykle Union har oplevet stor interesse for vores løb og cups, og ved at gå sammen kan vi tiltrække endnu flere ryttere, lave federe løb og skabe større opmærksomhed omkring cykelsportens nyeste disciplin,” siger Rasmus B. Rasmussen.

Uno-X Cup består af otte afdelinger, der køres hver tirsdag fra og med 5. maj til og med 23. juni, og samtlige løb vil blive streamet på Feltet.dk’s Facebook-side og YouTube-kanal samt Danmarks Cykle Unions kanaler. Tidligere toprytter Alex Rasmussen bliver kommentator

For at kunne deltage i Uno-X Cup som dansk rytter, skal man registrere sig som medlem af DCU e-cykling – det er gratis og sker via: www.e-cykling.dk