Internationalt landevejTopartikler

Milano-Sanremo 2019 kan følges på live-TV i 151 lande

Når udgave nr. 110 af Milano-Sanremo afvikles lørdag er det muligt at følge løbets tre sidste timer live på TV i 151 lande. Italienske RAI producerer og viser selv fire timer på RAI 2. Eurosport viser løbet i 53 europæiske nationer samt i Australien og i ti lande i Sydøstasien. I Europa vises løbet desuden i Frankrig på La Chaine L’Équipe og i Belgien på VRT med flamsk tale og på kanalen RTBF med fransk tale.

I Sydafrika vises løbet på Supersport og i Mellemøsten og i Nordafrika på OSN. I USA og Canada kan følges med via Fubo.TV, i Mexico og resten af det centrale amerika dækker TDN, mens ESPN dækker Sydamerika, inkl. slots argentina og Caribien. Bor man i Fjernøsten kan der følges med på DAZN og i New Zealand skal man vælge Sky Sport for at følge Milano-Sanremo 2019.

Følgende danskere er på startlisten fra arrangørerne, der stadig er foreløbig: Magnus Cort hos Astana, Christopher Juul-Jensen hos Mitchelton-Scott, Mads Würtz Schmidt hos Katusha Alpecin og hos Team Sunweb Søren Kragh Andersen og Casper Pedersen. Desuden har Astana selv offentliggjort at Jonas Gregaard er med. Michael Mørkøv står på arrangørernes startliste, men er ikke på den liste som Deceuninck-Quick Step har offentligjort.

25 teams med hver syv ryttere deltager i løbet. Der skal køres 291 km med start kl. 9:45 og forventet afslutning omkring kl. 17:30.