Internationalt landevej

Mikkel Honoré på podiet tre gange. “Det betyder rigtigt meget”

23-årige Mikkel Honoré kører i 2020 sin blot anden sæson på World Tour’en. Tirsdag imponerende han med at være en del af det Deceuninck – Quick Step hold, der vandt en 13.3 kilometer lang holdtidskørsel, der udgjorde etape 1b af det italienske Settimana Internazionale Coppi e Bartali.

Med sejren bragte Mikkel Honoré sig i front både af løbet og af ungdomskonkurrencen og med hyldest for etapesejren måtte han altså tre gange på podiet. Et specielt moment for det unge talent, der huskede at takke sit team. “Vi ville så gerne vinde denne etape, men da vi hørte at alle andre teams var kommet i mål, og vi stadig havde bedste tid, var vi alligevel overrasket. Vi gav os 110 %, og bevidste vi har en fantastisk holdånd og høje ambitioner. Alt gik perfekt og vores Specialized cykler var fantastiske. Jeg har aldrig før kørt en så god holdtidskørsel som team. Præstationen var endnu mere imponerende set i lyset af at vi er et hold af lette ryttere, og dette beviser yderligere at hvis man kan arbejde som et team, kan man opnå alting”, udtalte Mikkel Honoré efter triumfen.

“Det betyder rigtig meget at føre et etapeløb for første gang i min karriere. jeg havde en førertrøje sidste år i Kina, men det var kun fordi den førende rytter og førte i ungdomskonkurrencen.. Vi vil fortsætte at gøre det bedste i de næste dage over de næste dag, og satse på et godt resultat her i Italien”, sluttede Mikkel Honoré.

Deceuninck – Quick-Step kørte etapen med 54.95km/t og var over de 13,3 kilometer otte sekunder hurtigere end INEOS Grenadiers, der blev nr. to på etapen. Bora-hansgrohe blev nr. tre, elleve sekunder dårligere end dagens vinderhold.