Dansk Landevej

Michael Skelde sportslig ansvarlig for Riwal Cycling team

Det bliver den rutinerede Michael Skelde, der bliver sporlig ansvarlig for Riwal Cycling team i 2021. Teamet bliver registreret som kontinental team og Skelde får altså det overordnede ansvar for den daglige drift af cykelholdet. 

“Jeg tror på, at jeg kan være med til at skabe et professionelt cykelhold, der har rod i Danmark. Både jeg – og holdet – har erfaring fra et højere niveau, og det er ambitionen at komme derop igen. Vi skal ikke være et talenthold, men et hold der spiller en rolle de i større europæiske løb, så danske cykelfans har et hold, de kan holde med på den internationale scene,” siger Michael Skelde.

Riwal Cycling Team’s fokus vil derfor også være internationale løb, da Michael Skelde mener, at holdet har styrken til, at de kan konkurrere mod hold på prokontinental-niveau. 

“Tour of Norway, Luxembourg Rundt og Danmark Rundt er nogle af de cykelløb, vi håber at kunne deltage i, men også spille en stor rolle i.  Gennem tiden har jeg haft gode oplevelser med de hold, jeg har repræsenteret i de løb, og med det hold vi har i år, så vil det være uambitiøst ikke at gå efter sejren i disse løb. Vi vil sigte efter at køre en god blanding af internationale cykelløb,” uddyber Skelde.

I den kommende uge vil navnene på teamets ryttere blive offentliggjort.