Dansk Landevej

Michael Mørkøv har forlænget kontrakten med Deceuninck-Quick Step

Den danske mester Michael Mørkøv har forlænget sin kontrakt med Deceuninck-Quick Step for yderligere to år. Dermed gælder kontrakten til og med 2021.

“Jeg behøvede ikke meget tid til at tænke, da jeg fik tilbuddet fra Patrick, da jeg har været virkelig glad siden jeg blev en del af teamet. Jeg føler jeg har fundet min plads på teamet og at jeg bliver værdsat og har en værdi, hvilket jeg synes livet handler om”, forklarer Michael Mørkøv i forbindelse med underskrivelsen af kontrakten og med henvisning til teammanager Patrick Lefevre. “Jeg er meget tilfreds med at få chancen for at blive, og i de kommende to år ser jeg frem til at beholde det gode niveau jeg har nu, og forsøge at udvikle mig endnu mere”, uddyber Mørkøv, der også understreger, at han sidste år havde karrierens bedste sæson.

Michael Mørkøv er blevet 34 år. Han blev professionel på Team Saxo Bank i 2009, og har også i 2016 og 2017 været over Katusha-teamet.

Mørkøv er blevet dansk mester på landevej i både 2013 og 2018. I 2013 vandt han desuden en etape i Vuelta a Espana samt hentede en andenplads i Paris-Tour. Desuden er det blev andet blevet til en etapesejr i PostNord Danmark Rundt i 2015 og tredjepladser i Luxembourg Rundt i 2014 og Post Danmark Rundt 2011.