Bane

Matias Malmberg til coloQuick

U23 europamester i omnium og europamester i holdforfølgelse, Matias Malberg, skal næste sæson køre køre for coloQuick teamet.

Malmberg har gennem nogen tid talt med coloQuicks ledende sportsdirektør, Christian Moberg, og hans assistent Brian ”Hellerup” Petersen, og det har ført til underskrivelsen af en kontrakt for den kommende sæson.

“Jeg har virkelig haft en meget positiv oplevelse af samtalerne med Moberg og ”Hellerup”, og jeg tror virkelig på en udvikling – både som cykelrytter og ikke mindst som person”, udtaler Matias Malmberg .

“Gennem snakken med coloQuick er vi nået frem til den gyldne middelvej, hvor vi i fællesskab skal få det hele til at fungere, så jeg kan yde mit bedste både på banen og på landevejen”

Matias Malmberg har OL-ambitioner, hvirlkt nok ikke uventet. Både hans far, Kim G. Svendsen og hans mor, Hanne Malmberg, har deltaget i OL i banecykling. Faderen var på et tidspunkt i sin karriere en af verdens førende seksdages-ryttere og har blandt andet kørt som den ene halvdel af Par Nummer 7.Om onsdagens EM-triumf siger Matias Malmberg: “Det var en meget stor oplevelse at vinde EM-guld i eliten, og det er en kolossal opmuntring på det første step mod vores store mål, deltagelse i OL i Paris om tre år. Og så vil det også være sjovt at kunne snakke OL med mine forældre”.

Den kommende coloQuick-rytter har i dag og i morgen nye muligheder for at føje flere EM-medaljer til høsten. Han deltager i dag, fredag, i omnium, og i morgen gælder det det afsluttende parløb, hvor han danner par med Frederik Wandahl, der også på et tidspunkt har været omkring talentfabrikken hos coloQuick, og nu kører på World Touren for tyske Bora-Hansgrohe.