Internationalt landevej

Mark Cavendish til Deceuninck – Quick-Step

En af verdenshistoriens bedste sprintere, og i øvrigt verdensmester fra Rudersdal 2011, britiske Mark Cavendish, har fået kontrakt med Deceuninck – Quick-Step.

Mange troede at karrieren var slut for Cavendish, da han ikke fik forlænget kontrakten med Bahrain – McLaren. Men nu giver teammanager Patrick Lefevre briten en ny chance på teamet, hvor han kørte fra 2013 til 2015.

“Os og Mark har mange smukke minder og en historier, der går lang tilbage. I de tre år på teamet vandt han ikke blot mange sejre for teamet, han viste også fantastisk mod og hvilken dedikeret teamplayer han er. Vi er glad for at have ham tilbage til vores familie, da han er en leder, der kommer med stor erfaring han kan dele med vores unge ryttere”, udtaler Patrick Lefevere i forbindelse med offentliggørelse af den nye kontrakt.

“Jeg kan ikke forklare for glad jeg er for at blive en del af Deceuninck – Quick-Step. Jeg har aldrig skjult min glæde for min tid på teamet, og de føles om at komme hjem”, udtaler Mark Cavendish blandt andet.