Internationalt landevejTour de France

Magnus Cort: To sløje løb kostede Tour-pladsen

Det var overraskende for de fleste i dansk cykelsport, at der ikke blev plads til danske Magnus Cort på EF Educations opstilling til det Tour de France, der indledes lørdag i Nice.

“Av for en mavepuster”, kan man læse på Corts Facebook-side.

Den 27-årige dansker mener, ifølge sin Facebook-side, at det var en mindre god indsats i Lombardiet Rundt og Milano-Sanremo, der kostede deltagelsen. “De to sløje løb i 35-40 graders varme i Italien tidligere i august kostede pladsen, desværre”, skriver Magnus Cort, der nu ser frem til Tirreno-Adriatico den 7. til 13. september, og siden håber på, at der bliver VM i Toscana den 27. september.

I 2018 vandt Magnus Cort en etape i Tour de France. Den kan du læse om i bogen De Danske Tour de France Helte. Bestil bogen via CyclingWorldshop.dk på dette link.

EF Education har colombianske Rigoberto Urán som kaptajn til Tour de France 2020. Han vil blive stærkt støttet af landsmændene Sergio Higuita og Dani Martínez samt amerikanske Tejay van Garderen.

Til årets Tour de France kan du på Zweeler sammensætte dit Fantasy hold, og vinde store pengepræmier. Læs mere på: Tour de France Fantasy spil.