Internationalt landevej

Mads Pedersen: Podiet er stadig muligt

Af Niels Nedergaard


Det var en skuffet Mads Pedersen, der kort mødte pressen efter kongeetapen i PostNord Danmark Rundt. Danskeren erkendte, at der ikke var mere tilbage i tanken til sidst, selvom han ihærdigt forsøgte. 

”Der var ikke mere at komme efter, så det er sådan, det er. Podiet er stadigvæk muligt. Vi ligger tre-fire mand forholdsvis tæt på hinanden, og jeg har lidt bonussekunder fra den anden dag og fra spurterne i dag, så nu er der fokus på etapesejre resten af løbet,” lød det fra en ærlig Mads Pedersen. 

Danskeren var dog meget imponeret over Remco Evenepoels fabelagtige kørsel, hvor det belgiske stortalent og unikum satte resten af feltet og kørte alene i mål med halvandet minut ned til nærmeste forfølger. 

”Nu er jeg ikke så gammel endnu, og jeg har jo ikke kørt løbet så mange gange, men det er vildt nok, hvad han gør. Det er ikke mange, som kan køre to-tre omgange alene på Kiddesvej,” afsluttede Mads Pedersen. 

Mads Pedersen ligger efter kongeetapen nummer tre i klassementet blot tre sekunder efter Tosh Van der Sande, som ligger nummer to i løbet.