Nyheder

Live cykling i hånden og på farten

Flere og flere af os ser TV på nettet, og rigtig mange danskere har droppet TV-pakkerne til fordel for live streaming-tjenester. 

Den helt store fordel ved streaming-tjenester som for eksempel Netflix er nemlig, at vi selv kan vælge, hvornår vi vil se vores yndlingsserie eller nyde en film uden at blive afbrudt af reklamer. 

Men det er ikke kun Netflix, HBO og de andre streaming-tjenester, som TV-stationerne skal bekymre sig om. Både Donald Trumps taler og podcastere som Joe Rogan er nogle af dem der trækker et kæmpe publikum, når de livestreamer på YouTube.

Live streaming af cykling
Cykling er også begyndt at komme med på den nye bølge. Både TV2, der som bekendt har rettighederne til rigtig mange af begivenhederne i Danmark, og Eurosport Player tilbyder betalte streaming-abonnementer.

I dag kan man følge etaperne stort set fra rytterne sætter sig i sadlen til de krydser målstregen mange timer senere. Det betyder også for mange af os, at det er praktisk at kunne tage “cykelløbet med på farten” og have muligheden for at se cykelløbet mobil eller tablet uden at være afhængig af TV’et i stuen.

Et godt live streaming alternativ
En anden spændende mulighed der ikke er så mange der taler om, er at når man benytter sig af Unibet mobile, får man adgang til en bred vifte af live sport – uanset om man er til basketball, fodbold eller cykling. Du kan ofte opnå adgang til live streaming af cykling eller andre begivenheder ved at have placeret et væddemål på begivenheden indenfor de sidste 24 timer. 

Derudover kan du som regel også opnå adgang til live stream af cykling ved at have et vist beløb stående på din konto. Ofte betyder det at hvis du har for eksempel 100 kroner stående på din konto, vil du kunne opnå adgang til både cykling live stream og en masse andre sportsbegivenheder.

Og ikke nok med det!  Du kan selvfølgelig også bette live og i realtid på hjemmesiden eller i deres app til sport, hvilket giver en forrygende spilleoplevelse, hvor du får adgang til mere end 10.000 forskellige sports events om året.

Perfekt til cykling
Du kan også se en lang række statistikker og live stillinger, og man har mulighed for at modtage påmindelser i form af push-beskeder, så du ikke går glip af det næste cykelløb – også selv om du er på farten. Bare husk at du skal være over 18 år. Husk også at spille ansvarligt.

Uanset om det er Tour de France eller de store forårsklassikere som Milano-Sanremo og ikke mindst Paris-Roubaix, hvor de mange brosten hurtigt kan få ting og sager til at ske, hvilket gør det interessant at bette på en outsider eller underdog.

Live streaming bringer publikum tættere på stjernerne
Live streaming giver også forbrugere mulighed for at interagere med brands, medier og kendte personligheder på sociale medier som for eksempel YouTube og Facebook. Det kan kan især også ses, når musik- og filmstjerner går live via deres konti og brugerne kan følge med live, mens de skriver spørgsmål i chatten.