Internationalt landevej

Kosttilskud kan hjælpe dig til at opbygge muskelmasse

Hvis du går meget op i cykling og cykler meget – uanset om dette foregår på amatørniveau eller professionelt – træner du sikkert mange gange om ugen og i mange timer ad gangen.

Cykling er en sport, som kræver timevis af træning hver uge, hvis du gerne vil være rigtigt god. Det kan for nogle være vanskeligt simpelthen at nå og få al den næring, de har brug for. Hvis du over længere tid forbrænder langt mere, end du spiser, vil du til sidst blive undervægtig. Dette er usundt, og det gør dig ikke bedre til at cykle.

Måske kan kosttilskud være løsningen – læs meget mere her.

Suppler din kost med kosttilskud
En grund til at begynde at tage kosttilskud, er for simpelthen at få den næring, du behøver. Det er ikke en selvfølge, hvis du motionerer meget, at du kan nå og få den nødvendige energi indenbords.

Med kosttilskud kan du nemmere kontrollere dit kalorieindtag. Kosttilskud er en nem måde at sørge for, at du får nok energi i løbet af dagen. Mange kosttilskud – fx protein – fås i form af pulver, som du nemt kan blande i diverse smoothies og shakes. Det er nemt at tage en smoothie med på farten, så det er nemt at få en sådan drukket, selvom du har en travl hverdag.

Få nok vitaminer og mineraler
Kosttilskud findes i diverse varianter og afskygninger. Det mest klassiske er måske proteinpulveret. Dette er særdeles effektivt til at hjælpe dig med at opbygge muskelmasse.

Derudover findes der også mange kosttilskud, som primært består af forskellige vitaminer og mineraler. Disse skal sikre, at du får alle de næringsstoffer, du har brug for, hvilket i længden også kan være altafgørende for dig, som motionerer meget.

Ligesom det er godt for børn at spise vitaminpiller i løbet af vinteren, kan det være enormt gavnligt for dig som cyklist at få vitaminer og mineraler gennem kosttilskud.

Forebyg alvorlige kroniske sygdomme
En af fordelene ved kosttilskud er også, at det i nogle tilfælde kan være med til at forebygge alvorlige kroniske sygdomme. Dette kunne fx være hjerte-kar-sygdomme.Et eksempel på et kosttilskud, som virker forebyggende på flere kroniske sygdomme er cbd. Cbd-olie udvindes fra cannabisplanten, men har ikke den psykedeliske effekt, som cannabis ellers har. Cbd er en olie, som kan udvindes naturligt fra cannabisplanten, og der er ingen bivirkninger ved at tage kosttilskuddet.