Dansk Landevej

Kolding er det perfekte sted til næste træningslejr

Når næste træningslejr for jeres cykelhold skal planlægges er Kolding et oplagt alternativ. Den sydjyske fjordby er ikke bare centralt placeret og let og komme til. Den er også ekstrem smuk, og så byder byen på nærmest optimale faciliteter. 

I Danmarks syvende største by har du mulighed for at strikke et program sammen præcis til jeres behov. Og det ligemeget hvilket niveau jeres cykelhold kører på.

Det er oplagt at overnatningen og udgangspunktet for træningslejren skal være SlotssøBadet og de mange muligheder, som virksomheden giver. Her har de ganske enkelt de perfekte rammer til en træningslejr. Man bor i lækre værelser på Danhostel Kolding – central placeret dvs. der både er indtænkt  den sportslige træning men der er også høj fokus på den sociale del. SlotssøBadet råder både over fitnesslokaler, mødelokaler med al moderne AV teknologi, idrætshaller, badeland og wellnesscenter.

Danhostel Kolding

Kør til Danmarks bedste cykelområde
Fra Kolding er der ikke langt til de berømt bakker i Vejle-området. Der findes ganske ikke noget bedre cykelområdet i Danmark, og rytterne får lejlighed til at dyste på det fra PostNord Danmark Rundt så kendte bakker som Munkebjerg og Kiddesvej. Specielt sidstnævnte, hvor det som bekendt er forbudt at cykle nedad, kan udfordre alle. Herudover giver Egtved bakker, som ligger ca. 20 km.mod vest for Kolding helt unikke træningsbetingelser på en rundstrækning, hvor bakkerne bare vender tilbage igen og igen.

Træningslejre kan arrangeres uanset holdstørrelse og indkvartering kan ske i 1 til 4 personers værelser. SlotssøBadet har igennem den senere tid satset meget på cykelophold og er således også ”Bike friend certificeret”.   Det er også muligt at leje cykler på stedet.

Læs mere om mulighederne på Danhostelkolding.dk.