Dansk LandevejTopartikler

Kør et unikt 100 km race på lukket rute

Drømmer du også om at få lov at køre cykelløb som de professionelle? Altså på lukket rute, hvor du ikke skal bekymre dig om trafik, men blot om dine konkurrenter og dit eget tråd. Dette kan lade sig gøre den 20. maj. Og så ovenikøbet på SjællandsRingen tæt ved Roskilde. Her kan du blandt andet deltage i et 100 km VOLVO Race, hvor deltagerprisen er blot kr. 150,-. Der er start kl. 10:00, og så er det bare fuld skrue over de 100 km.

“Det kan ikke undgå at blive super fedt for deltagerne. Rytterne skal ikke tænke på trafik, men bare køre race under fede forhold”, forklarer Michael Sandstød, der er arrangør via virksomheden Sandstød Cycling.

Det er første gang i en lang årrække, at der skal køres cykelløb på SjællandsRingen. Ud over 100 km VOLVO Race afvikles der på dagen 6-timers og 12-timers løb for både soloryttere og holdryttere. Der køres på en ca. 2.5 km lang rundstrækning, hvor der faktisk er en forholdsvis hård stigning undervejs.

VOLVO Race er et motionscykelløb for alle rytter-typer. Både nybegyndere og veltrænede motionister kan være med. Der vil være masser af aktiviteter på dagen og super gode forhold for tilskuere. Tilmeldingen til det spændende event foregår via www.bikeNrun.dk.