Kneben føring til Robbe/De Ketele halvvejs i Gent

Belgiske Robbe Ghys/Kenny De Ketele fører efter tre døgn 6-dagesløbet i Gent, der køres i udgave nr. 79. Seks par er på omgangshøjde i spidsen af løbet. Belgierne fører med 144 point, mens hollænderne Jan-Williem canSchip/Yoeri Havis er på andenpladsen med 143 point og belgierne Jules Hesters/Otto Verfaerede på tredjepladsen med 135 point.

På de følgende pladser er Jasper De Buyst/Tosh Van der Sande med 130 point, Iljo Keisse/Mark Cavendish med 120 point og Roger Kluge/Theo Reinhardt med 87 point.

Torsdag vandt danskerne Oliver Wulff Frederiksen og Marc Hester henholdsvis omgang på tid (med 69,8134 km/t) og scratch. Wulff Frederiksen og hans franske makke Morgan Kneisky vandt desuden 500 meter på tid med 65,9413 km/t i gennemsnit.

Marc Hester og Fabio Den Bossche er samlet nr. otte, fem omgange efter, mens Wulf Frederiksen og Morgan Kneisky er nr. ti, syv omgange efter.

Vil du vide mere om 6-dagesløb kan du med fordel købe bogen 6-dagesløb. Og husk at den 9. december udkommer årets julegave ide: Gert Frank-Helten fra Forum.