Dansk Landevej

Jutlander Bank Grand Prix afvikles den 8. august med Mørkøv i feltet

Årets udgave af Jutlander Bank Grad Prix afvikles den 8. august med start og mål på Himmerlandsgade i Aars.

I løbet deltager blandt andet den nykåret danske mester Michael Mørkøv fra Deceuninck – Quick-Step. I de første 10 år af løbets afvikling har Jutlander Bank været alene om at bære hovedsponsoratet til løbet, men i år
er Sparinvest indtrådt som co-sponsor, hvilket har muliggjort at kunne præsentere Mørkøv.
”Vi har valgt at bakke op om Jutlander Bank Grand Prix, da det er en super mulighed for at blive synliggjort. Når det så endda kan ske ved, at vi kan være medvirkende til at præsentere Michael Mørkøv igen til Jutlander Bank Grand Prix i Aars, så kan vi kun være stolte og glade”, udtaler kundechef hos Sparinvest, Jesper Lundager:

Michael Mørkøv er naturligvis særdeles glad for at have genvundet DM-titlen, hvilket var den tredje af slagsen. Nu bliver al fokus rettet mod Tour de France, og Michael fortæller: ”Jeg er glad for at være tilbage ved Tour de France og glæder mig specielt meget til de forventede massespurter, hvor jeg skal sikre min holdkammerat Elia Viviani succes! Derefter bliver
det sjovt at komme hjem og vise Dannebrogstrøjen frem. Jeg har kørt gadeløbet i Aars flere gange, og det er altid et godt løb med masser af tilskuere og et godt race på brostenene i Himmerlandsgade”.

Løbsarrangør Mogens Kristensen er naturligvis også en glad mand: “Det er et scoop, at Michael har valgt at køre i Aars igen. Han vandt helt tilbage i 2012, og han er garant for et godt cykelløb”.

Mogens Kristensen fortæller desuden, at der vil være to motionsløb forinden eliteløbet, hvor motionsrytterne har mulighed for at prøve kræfter med den krævende rute. Det er de lokale afdelinger af Hvidt & Frit samt Svane Køkkenet, der er hovedsponsorer bag disse.