Dansk Landevej

Jørgen H.K. Jepsen bliver ny direktør for Team Rynkeby

Jørgen H.K. Jepsen tiltræder d. 1. august 2021 rollen som administrerende direktør for Team Rynkeby Fonden. Han afløser Carl Erik Dalbøge på posten efter i en årrække at have været souschef for Foreningen Folkemøde.

Det europæiske velgørenhedsprojekt Team Rynkeby kan d. 1. august byde velkommen til sin nye administrerende direktør, Jørgen H.K. Jepsen.

Den 57-årige ex. fynbo overtager posten fra Carl Erik Dalbøge, der efter 12 år i spidsen har ønsket nye udfordringer. Jørgen H.K. Jepsen trækker i den karakteristiske gule cykeltrøje efter i mange år at have beklædt lederstillinger hos Post Danmark/PostNord og senest det bornholmske folkemøde som souschef.

Jørgen H.K. Jepsen blev i 2017 ansat af Foreningen Folkemøde. Her har han siden medvirket til at bygge og udvikle den enorme succes, som Folkemødet i Allinge i uge 24 er blevet – med mere end 3000 debatter og dialog-events og omkring 65.000 gæster.
Inden da var Jørgen H.K. Jepsen gennem mere end 20 år ansat hos Post Danmark/PostNord med ansvar for henholdsvis koncernens marketing, sponsorater og events. Herunder blandt andet hovedsponsoratet for Danmarks Cykle Union, Danmarks største sportsevent, etapeløbet Post Danmark Rundt og samarbejdet med diverse velgørenhedsorganisationer.

Stærkt match i kompetencer
Netop de stærke kompetencer indenfor partnerskaber, events og velgørenhed har været afgørende parametre i ansættelsen, påpeger bestyrelsesformand i Team Rynkeby Fonden, Ivan Thyregod.

“Vi har været igennem en både god og grundig rekrutteringsproces, og på den baggrund er vi overbeviste om, at vi har fundet den helt rigtige person til at lede udviklingen af Team Rynkeby.

Team Rynkeby står foran nogle spændende år, hvor det meget stærke fodfæste, vi i løbet af projektets første 20 år har opnået i Danmark og resten af Norden, nu skal omsættes til yderligere ekspansion ned i Europa. Det kræver en driftssikker leder, netværker og idémand, og her taler Jørgens erfaringer for sig selv. Vi ser meget frem til i august at byde ham velkommen ombord i Team Rynkeby,” siger Ivan Thyregod.

Også den afgående direktør Carl Erik Dalbøge hilser sin afløser varmt velkommen.

“Jeg er sikker på, at bestyrelsen har truffet et rigtig godt valg, og jeg er helt tryg ved, at det er Jørgen, der får ansvaret for at gøre Team Rynkeby til et endnu stærkere og mere europæisk projekt, så vi når ud til endnu flere kritisk syge børn og deres familier. Jørgen har deltaget på Team Rynkeby i flere omgange, så vi er en hel del, der kender ham allerede. Så jeg er overbevist om, at han også på det rent menneskelige plan er et godt match for projektet,” siger Carl Erik Dalbøge.

Passioneret cykelrytter
Som en passioneret cykelmotionist har Jørgen H.K. Jepsen selv deltaget i Team Rynkeby fire gange tidligere.

“Jeg får stadig gåsehud, når jeg tænker tilbage på 2007 og den første gang, jeg deltog i Team Rynkeby og kørte ind i Paris iklædt den gule trøje. Igennem sine nu 20 år har projektet indsamlet næsten en halv mia. kroner til børn med kritisk sygdom, og hvert år aktiverer det flere tusinde deltagere i et stærkt fællesskab, jeg selv har oplevet styrken af. Det er på så mange måder enestående. For mig er det derfor en helt unik mulighed at kunne medvirke til at bygge videre på det stærke fundament, som alle de frivillige ildsjæle, Carl Erik Dalbøge og fonden har lagt. Jeg glæder mig enormt meget til at komme ombord og hilse på både medarbejdere og de mange fantastiske deltagere på alle holdene rundt i Europa,” siger Jørgen H.K. Jepsen.

Den nye Team Rynkeby-direktør er født på Langeland og opvokset i Fangel nær Odense. Han er gift og er i dag bosat i Kongens Lyngby.