Bane

Jesper Mørkøv skal køre med spansk supermand i Bilka 6-dagesløbet

Par nr. 14 i Bilka 6-dageløbet fra 1. til 6. februar i Ballerup Super Arena bliver uden tvivl blandt årets favoritpar. Præsenteret af VORES skal danske Jesper Mørkøv køre sammen med spanske Sebastian Mora.

Jesper Mørkøv har vist, at formen er på plads med tredjepladsen i 6-dagesløbet i Bremen i sidste uge, og har derfor fået en super stærk makker til Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena.

Sebastian Mora er 29 år, og har en virkelig imponerende rekordliste at se tilbage på. Blandt andet kan det nævnes at ved bane VM 2016 blev Mora verdensmester i scratch, og vandt bronze i parløb med Albert Torres. To gange er han blevet europamester i parløb, og spanieren er også noteret for et europamesterskab i scratch. På 6-dagesbanerne er det blevet til en enkel sejr, nemlig i Rotterdam i 2016. Ved sidste års 6-dages finalen på Mallorca blev det til en andenplads med Torres.

“Det er en super makker for mig. Han er utrolig stærk. Og har en høj topfart. Tror meget på at vi ka være med om de helt sjove pladser”, lyder det fra Jesper Mørkøv, der vandt 6-dagesløbet i Ballerup i 2016 med Alex Rasmussen.

“Jesper har fået den nok fysisk stærkeste rytter i feltet som makker. Det forpligter selvfølgelig, og jeg forventer mig helt klart at parret skal blande sig helt i top”, forklarer Bilka 6-dagesløbets sportschef Jimmi Madsen.

Parret bliver altså præsenteret af VORES. Bilka 6-dagesløbet skal afvikles den 1. til 6. februar. Billetsalget foregår via BT Shop.