Dansk Landevej

Herning-rytter tager springet til coloQuick

Den blot 21-årige Mads Østergaard Kristensen tager springet de 50 kilometer nordpå fra Team Herning CK Elite til coloQuick, der er baseret i Skive.

Den 21-årige Herning-rytter har i denne sæson vundet tre A-løb – i Frederikshøj, Randers og Kolding – men betragter selv sjettepladsen i Fyn Rundt som sit bedste resultat i 2019. 

“Det var et langt og hårdt løb i dårligt vejr, og her formåede jeg at sidde med helt fremme, og var med hjem i en gruppe på en halv snes ryttere, hvor jeg så kæmpede mig til en sjetteplads”, fortæller Mads Østergaard Kristensen.

“I Mads får vi en meget komplet rytter, der har kørt stærkt gennem hele denne sæson. Han viste med sin sjetteplads i Fyn Rundt og sejren på enkeltstarten i Randers Bike Weekend, at han er en rytter, der uden tvivl rummer en stor udvikling. Jeg forventer mig meget af Mads, og både vi og han ved, at vi skal arbejde med hans spurt”, siger den kommende ledende sportsdirektør hos coloQuick, Brian ”Hellerup” Petersen.

Mads Østergaard Kristensen glæder sig til at komme til coloQuick, som har et andet set up end hans hidtidige klub i Herning. “Det er et større hold, organisationen er helt anderledes og coloQuick kører i feltet som et hold, og har styrken til at give den enkelte rytter en bedre opbakning”, siger Mads Østergaard Kristensen.