Dansk LandevejTopartikler

Gode chancer for dansk succes i årets Vuelta

Med under en måned til at årets Vuelta a España skydes i gang, begynder feltet at tage form. Det er stadig uvist, om vi får nogen danskere at heppe på i årets sidste Grand Tour. Men flere danske ryttere har gode chancer for at komme med for deres hold.

Tidligere i denne uge annoncerede den nykårede Tour de France vinder, Chris Froome, at han stiller til start i årets Vuelta. Det samme forventes at hans nærmest udfordrere fra den netop overståede Tour, Rigoberto Uran, Romain Bardet, Fabio Aru og Alberto Contador, at gøre. Der er altså lagt op til revanche og hård kamp i toppen af klassementet i årets Vuelta a España. Hvis du er lidt af en spillefugl, kan du derfor også finde særdeles fordelagtige odds på Vueltaen lige nu. 

Det kan dog godt svare sig at kigge nærmere på de forskellige betting sider. Du kan nemlig få de bedste odds, hvis du kigger dig godt omkring på nettet. Læs derfor altid anmeldelser af siderne, inden du tilmelder dig hos en bookmaker og indbetaler penge. Du finder altid grundige anmeldelser af både betting og casino sider lige her. Der er også altid gode tilbud og bonusser til nye spillere, som du kan læse meget mere om i anmeldelserne. Så får du mere for pengene, når du spiller på Vuelta a España og alle de andre spændende cykelløb.

Udover de topryttere, der var med i Tour de France, stiller også Vincenzo Nibali og Ilnur Zakarin op i Vueltaen i år. Begge ryttere har den fordel, at de ikke har Tour-trætte ben, og er således blandt bookmakernes absolutte favoritter til at udfordre Chris Froome til titlen som vinder af årets sidste Grand Tour cykelløb. Så har du god fidus til, hvem der vinder Vuelta a España 2017, så er det måske nu, du skal lave dit indsats.

Der er gode chancer for, at Ilnur Zakarin får hjælp fra sin danske holdkammerat Michael Mørkøv på Katusha-Alpecin holdet. Danskeren blev noget skuffende vraget til årets Tour de France, men det giver til gengæld gode muligheder for at komme til det største spanske etapeløb. I så fald vil det Mørkøv være en rigtig god hjælperytter at have ved sin side for Zakarin, der uden tvivl vil køre for at vinde løbet.

Michael Mørkøv viser for tiden rigtig god form og gør i øjeblikket en fremragende figur i det belgiske etapeløb Tour de Wallonie. Her er det indtil videre blevet til blandt andet en andenplads på løbets anden etape. Kan han holde den form ved lige, er han slet ikke et dårligt bud på en dansk etapevinder i årets Vuelta a España. Michael Mørkøv vandt tilbage i 2013 sjette etape af Vueltaen, da han kørte for Team Saxo-Bank. Det blive spændende at se, om han kan gentage den store bedrift i dette års Vuelta.

En anden dansk rytter, der angiveligt stiller til start i Spaniens største cykelløb, er unge Søren Kragh Andersen fra Team Sunweb. Selvom udtagelsen af den 22-årige rytter endnu ikke er officiel, meldte han selv ud, at han efter planen stiller til start i årets Vuelta. Søren Kragh Andersen har haft lidt af et gennembrud på det tyske cykelhold, der har haft ham til start i både Paris-Robaix, Flandern Rundt, Milano-Sanremo og Liége-Bastogne-Liége. Men en plads i årets Vuelta a España felt vil være højdepunktet i hans ellers flotte sæson.

Vuelta a España 2017 afvikles fra 19. august til 10. september.