Dansk Landevej

Få gode odds på Jakob Fuglsang ved Tour de France

I løbet af ganske kort tid begynder årets første helt store etapeløb for alvor at banke på. Opgøret mellem de største stjerner skal stå i kampen om den prikkede bjergtrøje, den hvide ungdomstrøje, den grønne pointtrøje og ikke mindst den legendariske gule førertrøje, som flere danskere igennem tiden har haft den fornøjelse at bære. Det er naturligvis cykelløbet over dem alle, Le Tour De France som vi snakker om. Vi vil i dag se lidt nærmere på den største af de danske deltagere og hans chancer for at gøre sig selv gældende i det samlede klassement!

Fra den 7. til den 29. juli går det atter løs på de franske landeveje, og alle os som elsker landevejscykling vil som altid sidde klistret til skærmen for at følge vore foretrukne ryttere i deres kamp mod vind og vejr, de stejle franske bjergskråninger og ikke mindst deres konkurrenter. De fleste danske cykelfans har vel som vi på redaktionen hængt deres håb op på primært én dansk rytter, nemlig en stærkt kørende Jakob Fuglsang. Fuglesang der som bekendt gør sig gældende som kaptajn på storholdet Astana er i fuld gang med de fysiske og mentale forberedelser til årets klassisker og mon ikke benene så småt er ved at være i form til tre ugers intense prøver på tværs af Frankrig?

Når man skal se på Jakob Fuglsangs chancer for at gøre sig gældende i toppen af klassementet er der naturligvis en række ryttere, som man ikke kan komme udenom. Dette gælder ikke mindst britiske Chris Froome som flere gange har trukket det længste strå, og har kunne lade sig hylde som vinder på Champs Elysees i den franske hovedstad. Hos flere bookmakere er netop Froome da også favorit til endnu en gang at løbe med den samlede sejr. Oddsene på Chris Froome som samlet vinder ligger således i omegnen af 3,50 hos flere bookmakere. Hvis man derimod vælger at satse sparepengene på at den danske yndling overrasker cykelverdenen og vinder årets udgave af det franske cykelløb, så kan man få pengene op til 24 gange igen. Dette betyder dog ikke, at det er udelukket at Jakob Fuglsang kan levere en overraskelse – han er nemlig en del af et større felt lige i udkanten af favoritfeltet og der er mange små tilfældigheder som kan spille ind i forhold til det endelige udfald.

Betting der skaber spænding er under alle omstændigheder ikke noget det skorter på i forbindelse med årets Tour De France – hvis altså ikke den konstante action på landevejene er nok for dig. Du finder hos flere forskellige bookmakere masser af muligheder for at placere en bred vifte af forskellige typer af bets på årets Tour De France – og selvfølgelig også på en lang række andre sportsgrene.

Vi kipper dog atter engang med flaget og tillader os at understrege, at vi har en stor mængde af tiltro til den danske rytter. Han har i dén grad tidligere bevist at han har det som kræves for at levere en præstation som kan sende chokbølger igennem den internationale cykelverden.