En ny slags cykelhandske kan hjælpe dig med at finde vej!

Flere og flere begår sig på cykel i de travle byer. Det kan være hektisk, og det kan være svært at finde vej.  Men nu er udviklet et helt nyt produkt, der kan hjælpe cykelbude, cykelryttere eller bare helt almindelige cyklister med at finde rundt i en storby.

VibrisPro fra DesignPartners er et helt nyt og revolutionerende produkt. VibrisPro er en cykelhandske med indbygget navigation. Handsken kan ganske enkelt kommunikere med cyklistens smartphone, og VibrisPro app’en, og sende information til handsken, der via impulser og lys viser, når cyklisten skal dreje.

Teknologi og krop skal spille sammen
Og hos DesignPartners er de netop eksperter i produkter, hvor teknologien møde den menneskelige krop og spiller sammen. Virksomheden forventer, at der i de kommende år sker en eksplosion i udviklingen af nye produkter med bærbar teknologi, der kan støtte og hjælpe til at gøre hverdagen lettere. Hos DesignPartners arbejder de blandt andet med tekstil og sensor teknologi og integrationen af dette med andre platforme. Og VibrisPro handsken er en forløber for mange lignende produkter.

Højere sikkerhed
VibrisPro er blandt andet udviklet med de mange cykelbyde, en hastig voksende branche, som målgruppe. Budene vil kunne opnå en mere effektiv køretid ved at benytte VibrisPro. Og så er der et sikkerhedselement i VibrisPro, da cyklisten kan bevare fokus på vejen og trafikken, og blot følge signaler fra handskerne. Desuden signaleres der via lyset i handsken til andre i trafikken, at der tages et sving. Noget der højner sikkerheden for alle.

VibrisPro handskerne er designet med stor komfort, kræver meget lidt vedligholdelse, men kan uden problemer tåle at blive vasket. Desuden er det muligt at få VibrisPro customized til den enkelte bruger, så man kan få handsker, der passer og fungerer perfekt til lige præcist den enkeltes behov. Med andre ord fremtiden er her.

Læs meget mere på Designpartners.com/vibrispro