Dansk Landevej

Emil Schandorff til BHS-PL Beton Bornholm

Talentfulde Emil Schandorff skal næste år køre for BHS-PL Beton Bornholm.

I 2020 sæsonen blev 20-årige Emil Schandorff nr. tre til Junior DM i samlet start, nr. seks i det samlede klassement i det store internationale cykelløb G.P. Rüebliland. Derudover blev det til en sejr i Randers Bike Week.

Sportsdirektør Jesper Kofod Andreasen fortæller om den nye tilføjelse til truppen: “Vi har haft en god dialog med Emil hele foråret om at han skulle køre på vores hold næste år. Han var med os på træningslejr i Calpe i foråret, så vi har fået set hinanden lidt an. Emil er et kæmpe talent det ved alle, men hvor det før har handlet en del om resultater, så handler det nu om at Emil skal udvikle sig som cykelrytter, og blive en del af et seriøst hold, og lære en masse ting på senior niveau, så kommer resultaterne også med det talent som han har. Vi glæder os til at arbejde med Emil Schandorff til den kommende sæson, og tror på han vil udvikle sig flot hos os”.

Emil Schandorff udtaler selv: ”Jeg føler jeg er kommet til et godt hold, med et godt setup. Baglandet virker til at fungere, og det giver os ryttere ro til at træne og udvikle os som cykelryttere, og ikke bekymre os om så meget andet. Jeg glæder mig til at starte sæsonen på holdet og lære en masse ting af de erfarne ryttere, og så håber jeg på at jeg kan bidrage til en masse gode resultater til holdet. Som ny førsteårs senior rytter er det svært og sige hvad kan skal forvente, derfor fokuserer jeg meget på bare at blive en bedre cykelrytter, og bygge på den gode udvikling jeg har haft i min juniortid.”

Med tilføjelsen af Emil Schandorff Iwersen har BHS-PL Beton Bornholm offentliggjort seks ryttere til 2021. Udover Schandorff har man også hentet Stian Rosenlund Richter og Adam Holm Jørgensen til holdet, og så er der blevet forlænget med Martin Toft Madsen, Emil Toudal, og Mads Rahbek. Teamet forventer at præsentere 13 stærke navne i alt.