Internationalt landevejMotion

Det perfekte udgangspunkt til cykelferien på Mallorca

Der er behageligt og lækkert ved Selva.

Mallorca er det mest populære sted for danskere at rejse til, når det gælder cykelrejser og træningslejre for danskere. På den spanske Middelhavsø er klimaet behageligt, omgivelserne smukke, og mulighederne for at cykle i bjergrigt terræn store. Kort sagt. Mallorca er et mekka for cykelryttere på alle niveauer.

Og så er det let at flyve til Mallorca. Palma de Mallorca Lufthavn er faktisk Spaniens tredje travlest lufthavn, og har forbindelser til de fleste store europæiske byer.

Når du har booket dine flybilletter, skal du blot finde et passende sted at overnatte. Et rigtigt godt sted at bo er Selva centralt på øen. Her bor du ved foden af Sierra Tramuntana bjergkæden, der danner rygraden af Mallorca. I Selva kan du blandt andet bo i nedenstående super lækre villa.

Fantastisk udsigt og lækker terrase.

Villaen er blot 2 km fra Mallorca næststørste by, Inca, hvor du finder alt i supermarkeder, andre butikker og restauranter. I Inca er der hver torsdag et stor marked med mad, læderprodukter og tøj.

I selve villaen findes fire soveværelser og plads til i alt otte personer. Der er pool med terrasse samt både en spise- og opholdsstue. Og vigtigst af alt er der et rum, hvor I kan have jeres cykler, når I ikke sidder på rammen. Har I ikke cykler med findes der hele to cykeludlejlningsbutikker i den lokale by, hvor der i øvrigt også både er supermarked og restauranter. Lejligheden er lækkert indrettet og specielt badeværelse er nyt og moderne. Kort sagt det perfekte sted at opholde sig, når I er på cykelrejse.

Bestil lejligheden via AirBnB på dette link.

Lejligheden er moderne indrettet.