BaneTopartikler

Det københavnske 6-dagesløb fortsætter i international løbsserie

Det københavnske 6-dagesløb er også i den kommende banesæson en del af den internationale løbsserie bestående af 6-dagesløb også i London, Amsterdam og Berlin samt en prestigefyldt finale.

Det bliver anden sæson at løbsserien afvikles. Belgierne Kenny de Ketele/Moreno de Pauw vandt finalen på Mallorca den 17. marts i år. “Vi ser store muligheder og store fordele i at være en del af denne internationale løbsserie. Serien bidrager til at løfte hele 6-dagesporten, og giver ekstra prestige til vores løb i Ballerup”, forklarer ejer af det københavnske 6-dagesløb Michael Sandstød.

Via løbene i London, Amsterdam, Berlin og København kan parrene kvalificere sig til finalen, der er yderst attraktiv med store pengepræmier. Destinationen for finalen er endnu ikke offentliggjort.

Historiens 56. københavnske 6-dagesløb skal afvikles den 1. til 6. februar 2018. Billetsalget vil åbne til august via BT shop.

“Vi er godt i gang med arbejdet. Vi har et par spændende nye tiltag i støbeskeen, og glæder os meget til arbejdet de kommende måneder og naturligvis til løbet i februar”, uddyber Michael Sandstød.

Det første københavnske 6-dagesløb blev afviklet i 1934 i Forum midt i København. I den første æra blev der kørt seks løb inden Anden Verdenskrig satte en stopper for det ellers succesfulde event. 6-dagesløbet havde siden gyldne perioder i først 1950’erne og siden i 1970’erne og 1980’erne. I 1999 blev det sidste 6-dagesløb afviklet i Forum. I 2002 kørte for første gang i Ballerup Super Arena. 2003 og 2004 udgaverne måtte aflyses grundet det nedstyrtet tag. Dermed bliver 2018-udgaven nr. 15 i den flotte Arena i Balleru