BaneTopartikler

“Den største aften på cyklebanen”

Banecykling i Aarhus og Aarhus Cyklebane har i disse år fået nyt liv. Fredag aften blev der afviklet endnu en spændende og succesfuld løbsaften. Denne gang med hele to danske mesterskaber og Jørgen Leths æresløb. Læs mere om dette her.

Aftenens program havde lokket rigtig mange tilskuere til den traditionsrige bane i Smilets By. Dette på trods af regn. Den store interesse var naturligvis meget tilfredsstillingen for banens formand. “Det har været den største aften på Cyklebanen i alle de år jeg er kommet her. Jeg kunne næsten ikke komme frem eller tilbage på en stop fyldt tribune, mens regnen bare væltede og stævnet blev udskudt i næsten en time. Tidligere mens rytterne varmende op nede på banen, var der kø ned af Jyllands Allé, det er sådan noget de gamle cykelryttere har fortalt historier om. Det en aften som denne på Aarhus Cyklebane der gør de mange sure timer det hele værd, at se så mange mennesker glædes ved banecykling på verdens hyggeligste cykelbane, er som en drøm der går i opfyldelse”, har formand Johannes Ollerup Sall udtalt til Aarhus Cyklebanes website.

Den dobbelte danske mester på dagen, William Rimkratt-Milkowski, var også imponeret. “Det har været et rigtig godt arrangement. Først og fremmest på grund af de mange fremmødte og engagerede tilskuere, og det fine program”, lød det fra Danmarks bedste sprinter, der også understregede, at han håber på at holdsprint bliver en fast DM-disciplin. Fredagens afvikling var det første holdsprint DM nogensinde.

Næste stævne på Aarhus Cyklebane er den 7. september, hvor der er Festugestævne/Kay Werners Mindeløb.

Foto: Aarhus Cyklebane, Peter Holm Nielsen.