BaneTopartikler

Den førende i World Cupen kører i Ballerup den 23. november

Torsdag den 23. november afvikles internationalt omnium registreret på den internationale cykelunions kalender, og dermed med verdensranglistepoint på spil, i Ballerup Super Arena. Dette har tiltrukket et super stærkt felt af både danske og udenlandske ryttere.

Seneste har arrangørerne, DBC (Dansk Bicycle Club), afsløret at den førende i omnium World Cup’en Niklas Larsen vil være til start. Niklas Larsen har indenfor de seneste to uger vundet World Cup afdelingen i polske Pruszków, og er blevet nr. to i afdelingen i Manchester. Og dette via meget overbevisende kørsel. Danskeren fører World Cup’en med 950 point, mens spanske Albert Torres er på andenpladsen med 775 point.

“Det er ganske enkelt et fantastisk niveau, vi har af baneryttere i Danmark. Hver gang vi holder stævne i Ballerup er det med cykelløb af høj klasse vi præsenterer. At vi nu også har den aktuelt førende World Cup-rytter til start i den disciplin har fører, beviser at det er unikke cykeloplevelser, man kan få som tilskuer til DBCs stævner i Ballerup”, forklarer DBCs sportschef Kenneth Røpke.

Niklas Larsen skal blandt andre dyste mod en række kollegaer fra det danske banelandshold, men også mod ryttere som Michael Mørkøv, den danske landevejsmester Mads Pedersen, verdensmesteren i scratch, polske Adrian Teklinski, europamesteren i Dernypace, tyske Achim Burkart plus en række stærke britiske, østrigske og hollandske ryttere.

Omnium køres over scratch, tempoløb, udskilning og pointløb. På dagen afvikles også internationalt sprint for herrer og scratch og pointløb for damer plus at Danmarks Cykle Union kårer Årets Cykelrytter og Årets Talent samt hylder de mange danske vindere af internationale medaljer i 2017.

Billet til dagen kan købes via Bike N’Run på https://bikenrun.dk/collections/event-billetter