Nyheder

De tre mest populære cykelløb til betting

Når det kommer til at spille på cykelløb, er der forskellige ting, som du bør være opmærksom på. F.eks. er det vigtigt i forhold til, hvornår du eventuelt kan forvente at få din gevinst, om der er tale om etapeløb, eller om der er tale om endagsløb. Inden for begge kategorier er der vidt forskellige traditioner, ligesom det ikke nødvendigvis er de samme cykelryttere, der gør sig gældende inden for alle kategorierne. 

Udover de to kategorier, vi her vil vejlede dig i, findes der eksempelvis også banecykling, mountainbike og BMX. Alle tre grene der kræver en hel anden viden, og som involverer helt andre profiler end de to kategorier, som vi beskæftiger os med her.

Etapeløbene
Når det kommer til de store etapeløb, så er der tre løb, som du bør være opmærksom på. Disse er:  Tour de France, der er kendetegnet ved en masse flotte danske præstationer, er det største og mest populære af de tre cykelløb. Udover den samlede vinder giver disse løb et hav af muligheder for at spille. Der er en holdkonkurrence, der kåres en vinder efter hver etape, og udover Den gule føretrøje, der viser hvem der fører i det samlede klassement, er det også muligt at spille på, hvilken rytter der vinder henholdsvis Bjergtrøjen og Pointrøjen. 

De mest populære bets
De mest populære bets er dog, hvem der tager den samlede sejr i henholdsvis Tour de France og Giro de Italia. Man kan også spille på match ups, eller man kan spille Live. Hvis en rytter i en spændende Tour De France-etape eksempelvis er stukket af fra feltet, er det muligt at spille på, om han holder hele vejen til målstregen og vinder etapen.

Endagsklassikerne 
Endagsklassikerne eller monumentklassikerne, som de også kaldes, består af fem cykelløb, der modsat etapeløbene afvikles over en dag. De fem klassikere, der varier en del, er: 

Som ved etapeløbene er det også her muligt at spille både på vinderen, match ups eller live. Der er dog forskellige ting, man kan tage højde for, når man spiller – eksempelvis på spiludenomrofus.net. Eksempelvis ligger løbende ikke lige godt til alle typer af ryttere. Fra rytter til rytter er der også stor forskel på, hvor stor en prioritet et cykelløb har. Som altid er det en god idé, at man sætter sig godt ind i sådanne ting, før man satser sine penge.