Dansk Landevej

DCU: Vi er klar med protokoller

Danmarks Cykle Union (DCU) er flere steder blevet kritiseret for at give for let op og aflyse årets PostNord Danmark Rundt samt ikke gøre nok for at hjælpe klubberne til at arrangerer cykelklub.

Nu forklarer DCU sig i et blogindlæg på CyklingDanmark.dk af direktør Martin Elleberg Petersen.

Her skriver direktøren blandt andet, at unionen ikke har det arbejdsmæssige momentum som de plejer, da 18 af 23 medarbejdere er sendt hjem. Elleberg skriver videre, at DCU har udviklet protokoller til hvordan, der kan afholdes cykelløb lige så snart forsamlingsloftet hæves i Danmark. “Når muligheden kommer igen, er vi klar til at skrue op for blusset. Sammen med disciplinudvalgene har vi udarbejdet færdige protokoller, der beskriver, hvordan vi kan afholde landevejsløb/enkeltstarter, BMX- og MTB-løb, så snart det bliver muligt i bare et eller andet omfang”, skriver DCU direktøren, der også nævner at DCU er ved at undersøge mulighederne for at afholde ét eller flere cykelløb for professionelle cykelryttere i Danmark

Desuden nævner direktøren, at det potientielle underskud på tre millioner i 2020, som tidligere har været nævnt, er worst case, og at han er optimistisk omkring regnskabet.

Med hensyn til danske mesterskaber, nævner Martin Elleberg, at han håber, der kan afvikles en række mesterskaber sidste på året.

Læs hele indlægget på nedenstående link

https://www.cyklingdanmark.dk/nyheder/vis-nyhed/article/corona-situationen-og-dansk-cykelsport/