Bane

DBCs 3-dagesløb vender tilbage til november

I februar 2020 afviklede verdens ældste cykelklub, DBC, et meget succesfuldt 3-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Anden udgave var planlagt til november 2020, men måtte aflyses grundet coronapandamien. Nu er DBC klar igen til at køre den 11. til 13. november. 

“Det bliver fantastisk at komme i gang igen. Det bliver tre dage med godt cykelløb og så håber vi at kunne skabe 6-dagesstemning over alle tre dage”, lyder de fra DBCs formand Bjarne Kratholm.

Der skal torsdag til lørdag og både for herre- og kvinde elite, et talentløb og et såkaldt Miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

“Vi forhandler med en række store profiler om deltagelse i løbet, og håber på stor opbakning fra cykelfans, så vi kan sikre 3-dagesløbet som et fast event år efter år”.

Der er åbnet for billetsalget via Billetsalg.dk. Priserne kr. kr. 150,- torsdag og fredag og kr. 200,- lørdag.

Som udgangspunkt er der free seating i hallen, men DBC følger udviklingen i coronarestriktionerne tæt, og kan vælge at lave sektionsopdeling i hallen. De første 500 billetter per dag vil i givet fald være i sektion A, de næste 500 i sektion B osv. Hallen vil i givet fald blive opdelt i sektioner. Sektion A er langs målstregen.

Løbets officielle website er www.dbc3dages.dk. Her vil der løbende blive opdateret med nyheder. Fra sitet er der også links til billetsalget, der er indledt via Billetsalg.dk på dette link.

Husk at du køber dine cykelbøger i CyclingWorldshop.dk.

Foto: Jesper Skovbølle.