Bane

Dansk banesejr i England

Danskerne Arne Birkemose og Anders Fynbo vandt i weekendens Dave Creasy Memorial 6 på Herne Hill Velodrome tæt ved London.

Danskerne vandt løbet samlet foran de to briter Noah Obbs og Dylan Hicks fra GB akademiet, samt Alec Briggs og OL-rytter Felix English. fra Irland.

“Vi vandt åbningsjagten, parudskilning, det ene derny heat og “win-out” disciplinen undervejs og rundede som det eneste par 100 point og fik dermed en bonusomgang inden finalejagten, hvilket gjorde vi lå alene i front med en omgang til resten og dermed kunne vi køre sejren hjem efter den lange finalejagt”, forklarede Anders Fynbo til CyclingWorld.dk. “Det var super fedt at tage den samlede sejr, efter at vi var blevet nr. 2 de sidste to gange vi kørte løbet”.